Professzionális adatkezelés és adatbiztonság

Szabályozott adatkezelési folyamatokat, testre szabható monitorozó jelentéseket alkalmazunk a megbízó igényei szerinti formában és tartalommal.

Információbiztonság

A hívásinformációk központi datacenterekben tárolódnak. A korszerű technológia, a szigorú titkosítási protokollok és szabályozott munkaszervezési módszerek a biztonság garanciái.

Fizikai biztonság

7/24 őrszolgálat, CCTV (külső és belső), behatolás érzékelő- és riasztórendszer, automatikus menekülés ellen záródó ajtók a legmagasabb szintű biztonságot nyújtják a működés központi irodájában. A belépési naplókat figyelemmel kísérjük és megőrizzük. Ezek incidens esetén a fizikai biztonság ellenőrzése céljából hozzáférhetők. A fizikai beléptető kártyákat elvesztés, lopás vagy kár esetén elutasítjuk.

Egyedülálló üzletfolytonosság

Az országos kiterjedésű hálózatból és redundáns rendszerekből adódóan járvány, sztrájk, természeti katasztrófa és egyéb vis maior esetén is biztosított a folyamatos működés.

Transzparens kommunikáció

Tiszta kommunikációval, gyors visszacsatolással és megbízóink számára átlátható működéssel nyomon követhetővé tesszük a munkavégzés minden mozzanatát.Professzionális adatkezelés és információbiztonság

Visszajelzések

Ha az a feladatom, hogy a Comforce-ról mondjak pár szót, nehéz helyzetben vagyok, hiszen csak pozitívum jut eszembe. Több projektet vittünk már sikerre és tervezünk sikerre vinni a jövőben is. Azért választjuk őket kampányról kampányra, mert...

Vezér Dávid, marketing vezető