Professzionális adatkezelés és adatbiztonság

Szabályozott adatkezelési folyamatokat, testre szabható monitorozó jelentéseket alkalmazunk a megbízó igényei szerinti formában és tartalommal.

Információbiztonság

A hívásinformációk központi datacenterekben tárolódnak. A korszerű technológia, a szigorú titkosítási protokollok és szabályozott munkaszervezési módszerek a biztonság garanciái.

Fizikai biztonság

7/24 őrszolgálat, CCTV (külső és belső), behatolás érzékelő- és riasztórendszer, automatikus menekülés ellen záródó ajtók a legmagasabb szintű biztonságot nyújtják a működés központi irodájában. A belépési naplókat figyelemmel kísérjük és megőrizzük. Ezek incidens esetén a fizikai biztonság ellenőrzése céljából hozzáférhetők. A fizikai beléptető kártyákat elvesztés, lopás vagy kár esetén elutasítjuk.

Egyedülálló üzletfolytonosság

Az országos kiterjedésű hálózatból és redundáns rendszerekből adódóan járvány, sztrájk, természeti katasztrófa és egyéb vis maior esetén is biztosított a folyamatos működés.

Transzparens kommunikáció

Tiszta kommunikációval, gyors visszacsatolással és megbízóink számára átlátható működéssel nyomon követhetővé tesszük a munkavégzés minden mozzanatát.Professzionális adatkezelés és információbiztonság

Visszajelzések

Oktatási szolgáltatást nyújtó direkt marketinggel értékesítő cég vagyunk és fő célunk, hogy folyamatosan növeljük az új hallgatók állományát. Az egyik legfontosabb csatornánk a telemarketing, amelyet már évek óta használunk. A Comforce Kft-vel két hónapja kezdtünk együttműködni. Együttműködésünk elején volt némi fenntartásunk és nem kevés kételyünk...

Nagy Klára, értékesítési vezető