• 8 évesek lettünk!!!

  8 éves a Comforce! 2008 óta több mint 25 millió ügyfélkontaktust kezeltünk, eddig közel kétszáz ügyfél számára, harminc országban és immár összesen 40 nyelven. Amire viszont a legbüszkébbek vagyunk, az a rengeteg köszönőlevél, ami az ügyfélszolgálatokra betelefonáló vevőktől érkezett. A mi szakmánkban nincs annál nagyobb siker, amikor a kedves vásárló vagy a megbízó megírja, ha elégedett. Köszönetünk jeléül egy kis montázzsal készültünk, majd kattintás után megtekinthető!

  Hajrá Comforce csapat, boldog születésnapot!

 • A Comforce/CloudAgents a Piac & Profit 2016. februári számában

   

  „Ha a megrendelő olyan céget választ, amely etikusan működik, akkor a tervezhető fejlődés miatt nagyobb szaktudással, tapasztalattal és kompetenciával rendelkező partnert kap, hosszú távon tehát mindenki jól jár.”

   

   

 • A Cloudagents-Comforce a CEE Shared Services and Outsourcing Awards shortlistjén

  Örömmel jelentjük be, hogy a Cloudagents – Comforce a közép-kelet-európai shared service centerek számára 4. alkalommal megrendezett CEE Shared Services and Outsourcing Awards-on bekerült a legjobbak közé. Izgatottam várjuk az eredményhirdetést, ami február 4-én, a varsói gálavacsorán kerül megrendezésre.
   

 • Irodánk pontos címe: Budapest, New York, Rio De Janeiro, Tokió… II.rész

  Előző posztunkban olvashattatok arról, hogy hogyan is épül fel, hogyan működik a CloudAgents igazán színes ügyintézői csapata. Ebben a részben Kézsmárki Bori HR Partnerünk mesél még egy kicsit az igazi, nemzetközi távmunkás kampányok menedzseléséről, és arról, hogy aki nem vigyáz, az külföldön akár a legváratlanabb helyzetben is belefuthat egy CloudAgentbe! 

 • Irodánk pontos címe: Budapest, New York, Rio De Janeiro, Tokió… I.rész

  Ahogy azt talán mindannyian tudjátok, a Comforce-ot nem csak itthon, hanem CloudAgents néven a nemzetközi piacon is megtalálhatjátok. Míg a Comforce az országhatárokon belül rendelkezik klasszikus call centerrel és távmunkásokkal is, addig a CloudAgents minden telefonos ügyintézője távmunkásként dolgozik. Elvégre nem várhatjuk el egyik kollégánktól sem, hogy minden reggel több ezer kilométert utazzon azért, hogy megkezdhesse munkáját a budapesti irodánkban!

 • Magyar cég Európa Top 100 technológiai vállalata között

  A Red Herring médiacég amszterdami rendezvényén bejelentette az Europe Top 100 versenyének díjazottjait, mely Európa vezető startup vállalkozásait értékeli, kiemelve azok innovatív és technológiai jelentőségét a képviselt iparágakban. Idén magyar vállalkozás, a felhő-alapú contact center szolgáltató Comforce Zrt. is szerepel az európai listán.

  A Red Herring Top 100 az ígéretes új vállalatok és vállalkozók meghatározó listája a világon. Red Herring szerkesztői az elsők között figyeltek fel az olyan, ma már világszerte ismert vállalatokra is, mint a Facebook,...

 • Comforce a kiemelten stabil KKV-k között

  Cégünk a szolgáltatás szektor call centerek kategóriájában a kiemelten stabil kkv-k között szerepel

 • Call center iparági kutatás 2013-as eredményei

  A Direkt és Interaktív Marketing Szövetség Contac tCenter tagozata a Direkt Marketing piac költéseit vizsgáló éves ágazati kutatása* mellett első alkalommal térképezte fel a hazai Call Center piacot, hogy adatokkal szolgáljon a szektor összetételének változásairól, technikai hátteréről, humán-erőforrás felépítéséről.

 • ÚJABB TECHNOLÓGIAI FEJLESZTÉSEK MAGYARORSZÁG PIACVEZETŐ FELHŐ-ALAPÚ CONTACT CENTERÉBEN

  A COMFORCE Zrt. befejezte 81,12 millió forintos, 37,75 millió forint vissza nem térítendő támogatást elnyert fejlesztési projektjét, melynek keretében a telefonos ügyfélszolgálati munkakör távmunkás alkalmazását támogató informatikai rendszer valósult meg. A rendszer az ügyfélszolgálati feladatok felhő-alapú kiszervezésének tapasztalatait és módszereit integrálja, alkalmazása megkönnyíti a távmunka további elterjedését Magyarországon. 

 • Előadásunk ügyfélszolgálati témakörben

  Cégünk részt vesz az IIR Magyarország és Partnering CE közös szervezésű Motiváció és Minőségmenedzsment az Ügyfélszolgálaton címmel futó szakkonferenciáján, mely 2014. október 15-16. között kerül megrendezésre.

 • Tapasztalt szakemberrel erősít a Comforce Zrt.

  Baji Ildikó személyében új szakmai vezető csatlakozik a Comforce Zrt csapatához, akinek legfőbb feladata a contact center operáció irányítása lesz. Ildikó korábban a Magyar Cetelem Bank-nál, a Citibanknál, az MKB Bank-nál, az ING Banknál, valamint a Transcom Magyarországnál töltött be vezetői pozíciókat. Ügyfélszolgálatok üzemeltetése terén több mint 20 éves hazai és nemzetközi tapasztalattal rendelkezik.

   

 • Tender és együttműködés call center szolgáltatókkal

  2013.05.30 (DIMSZ) Tendereztetési ajánlót készített a DIMSZ Contact Center tagozata, melyben kitérnek az inbound és az outbound szolgáltatások versenyeztetésére is.

Visszajelzések

Vállalatunk célja egy teljesen új potenciális ügyfélkör feltérképezése volt, amikor a Comforce-al először találkoztunk. Abban biztosak voltunk, hogy tapasztalt partnert keresünk, hiszen az értékesítési folyamat egyik legérzékenyebb területét, a hideghívások segítségével történő időpont egyeztetés lebonyolítását szerettük volna...

Tóth Balázs, sales manager