Küldetésünk:

“Küldetésünk gyors és rugalmas contact center szolgáltatást nyújtani ügyfeleinknek, globálisan elérhető munkaerővel, bármilyen elérhető nyelven”

 

Víziónk:

“Víziónk, hogy a világ jobbá válik azzal, ha lehetővé tesszük az ügyfelek globális elérését és kiszolgálását a vállalatok számára, a munkaidőnek és a munkavégzés helyének szabad megválasztását az ügyintézők számára”

 

Vállalati értékeink:

Innovációs képesség, Támogató szervezeti kultúra, Elkötelezettség, Ügyfélközpontúság, Transzparencia

Visszajelzések

Oktatási szolgáltatást nyújtó direkt marketinggel értékesítő cég vagyunk és fő célunk, hogy folyamatosan növeljük az új hallgatók állományát. Az egyik legfontosabb csatornánk a telemarketing, amelyet már évek óta használunk. A Comforce Kft-vel két hónapja kezdtünk együttműködni. Együttműködésünk elején volt némi fenntartásunk és nem kevés kételyünk: vajon az operátorok, akikkel mi személyesen nem találkozunk, valóban megértették a nem is oly egyszerű termékportfóliónkat; vajon tudnak majd az ügyfelek kérdéseire válaszolni és ami a legfontosabb cégünknek új hallgatókat hozni?... Mára bebizonyosodott: igen, tudnak! Kimagasló hatékonysággal rekorderedményeket érünk el együtt. Mindemellett rendkívül precíz, naprakész riportrendszerüknek köszönhetően mindig pontosan tudom, hogy hol áll a kampány költsége ill. az hogyan aránylik a megrendelő állományhoz. Számunkra az is nagyon fontos, hogy a hívások visszaellenőrizhetőek legyenek. A Comforce naprakészen rendelkezésünkre bocsátja a lebonyolított hívások felvételeit. Mindez ill. a Comforce munkatársai rugalmassága egy kölcsönösen gyümölcsöző üzleti kapcsolat alapjait képezik.

Bonafert Helga, marketing vezető