Álmodtál valaha olyan munkahelyről, ahol
akkor és annyit dolgozol, amikor és amennyit szeretnél?

A Comforce pontosan ez a hely. Minden ügyintézőnk saját otthona kényelméből dolgozik, rugalmas munkarendben, amely minden életstílusnak megfelel. Felismertük, hogy nem tud minden ember fix, előre meghatározott időbeosztás szerint dolgozni, mégis értékes hozzájárulást jelenthetnek az általuk kiválasztott időben. Azáltal, hogy nagyszámú, eltérő munkarendben dolgozó ügyintézővel rendelkezünk, akiket egy új híváskezelő technológia segítségével összekapcsolunk, ügyfeleink igényeit úgy elégíthetjük ki, hogy közben teljes rugalmasságot biztosítunk ügyintézőink számára. A rugalmasságért cserébe versenyképes díjakat kínálunk, amelyek hasonlóak a teljes munkaidős, fix munkaviszony esetében alkalmazotthoz, a teljes munkaidős állással járó korlátozások nélkül. Jelentkezz most!

Családról gondoskodó anyuka vagy, aki olyan
rugalmas munkát keres, ami otthonról végezhető?

A Comforce ideális megoldást kínál számodra: a ház körüli teendők által előidézett, kiszámíthatatlan napi időbeosztást a legjobb tervezéssel kombináljuk. Csak meg kell adnod általános rendelkezésre állási idődet és azt, hogy körülbelül hány órát szeretnél dolgozni. Amint bejelentkezel, híváskezelő szoftverünk hozzád irányítja a hívásokat, de a rendelkezésre állást bármikor felfüggesztheted, és akkor a hívásokat más rendelkezésre álló ügyintézőkhöz irányítjuk anélkül, hogy bármilyen kényelmetlenséget okoznánk ügyfeleinknek. Csatlakozz hozzánk!

Tanuló vagy és tanulmányaidat szeretnéd
részmunkaidős munkával kiegészíteni?

Ha rendszeres időpontokban rendelkezésre tudsz állni, ideális jelölt lehetsz az éjszakai műszakra. A hívások száma alacsony, de néhány ügyintéző egész éjjel aktív kíván lenni. Pár kollégával egy egész éjszakát le tudsz fedni rövidebb, néhány órás műszakokban. Regisztrálj!

Visszajelzések

Vállalatunk célja egy teljesen új potenciális ügyfélkör feltérképezése volt, amikor a Comforce-al először találkoztunk. Abban biztosak voltunk, hogy tapasztalt partnert keresünk, hiszen az értékesítési folyamat egyik legérzékenyebb területét, a hideghívások segítségével történő időpont egyeztetés lebonyolítását szerettük volna...

Tóth Balázs, sales manager