Álmodtál valaha olyan munkahelyről, ahol
akkor és annyit dolgozol, amikor és amennyit szeretnél?

A Comforce pontosan ez a hely. Minden ügyintézőnk saját otthona kényelméből dolgozik, rugalmas munkarendben, amely minden életstílusnak megfelel. Felismertük, hogy nem tud minden ember fix, előre meghatározott időbeosztás szerint dolgozni, mégis értékes hozzájárulást jelenthetnek az általuk kiválasztott időben. Azáltal, hogy nagyszámú, eltérő munkarendben dolgozó ügyintézővel rendelkezünk, akiket egy új híváskezelő technológia segítségével összekapcsolunk, ügyfeleink igényeit úgy elégíthetjük ki, hogy közben teljes rugalmasságot biztosítunk ügyintézőink számára. A rugalmasságért cserébe versenyképes díjakat kínálunk, amelyek hasonlóak a teljes munkaidős, fix munkaviszony esetében alkalmazotthoz, a teljes munkaidős állással járó korlátozások nélkül. Jelentkezz most!

Családról gondoskodó anyuka vagy, aki olyan
rugalmas munkát keres, ami otthonról végezhető?

A Comforce ideális megoldást kínál számodra: a ház körüli teendők által előidézett, kiszámíthatatlan napi időbeosztást a legjobb tervezéssel kombináljuk. Csak meg kell adnod általános rendelkezésre állási idődet és azt, hogy körülbelül hány órát szeretnél dolgozni. Amint bejelentkezel, híváskezelő szoftverünk hozzád irányítja a hívásokat, de a rendelkezésre állást bármikor felfüggesztheted, és akkor a hívásokat más rendelkezésre álló ügyintézőkhöz irányítjuk anélkül, hogy bármilyen kényelmetlenséget okoznánk ügyfeleinknek. Csatlakozz hozzánk!

Tanuló vagy és tanulmányaidat szeretnéd
részmunkaidős munkával kiegészíteni?

Ha rendszeres időpontokban rendelkezésre tudsz állni, ideális jelölt lehetsz az éjszakai műszakra. A hívások száma alacsony, de néhány ügyintéző egész éjjel aktív kíván lenni. Pár kollégával egy egész éjszakát le tudsz fedni rövidebb, néhány órás műszakokban. Regisztrálj!

Visszajelzések

Oktatási szolgáltatást nyújtó direkt marketinggel értékesítő cég vagyunk és fő célunk, hogy folyamatosan növeljük az új hallgatók állományát. Az egyik legfontosabb csatornánk a telemarketing, amelyet már évek óta használunk. A Comforce Kft-vel két hónapja kezdtünk együttműködni. Együttműködésünk elején volt némi fenntartásunk és nem kevés kételyünk: vajon az operátorok, akikkel mi személyesen nem találkozunk, valóban megértették a nem is oly egyszerű termékportfóliónkat; vajon tudnak majd az ügyfelek kérdéseire válaszolni és ami a legfontosabb cégünknek új hallgatókat hozni?... Mára bebizonyosodott: igen, tudnak! Kimagasló hatékonysággal rekorderedményeket érünk el együtt. Mindemellett rendkívül precíz, naprakész riportrendszerüknek köszönhetően mindig pontosan tudom, hogy hol áll a kampány költsége ill. az hogyan aránylik a megrendelő állományhoz. Számunkra az is nagyon fontos, hogy a hívások visszaellenőrizhetőek legyenek. A Comforce naprakészen rendelkezésünkre bocsátja a lebonyolított hívások felvételeit. Mindez ill. a Comforce munkatársai rugalmassága egy kölcsönösen gyümölcsöző üzleti kapcsolat alapjait képezik.

Bonafert Helga, marketing vezető