Egyedi minőségbiztosítási folyamat

A híváskezelés során a supervisorok valós időben hallgatják a beszélgetéseket és követik a hívások eredményességét. A minőségellenőrök a supervisoroktól függetlenül objektív szempontok szerint értékelik a munkavégzést. A híváskezelés folyamán a felzárkózást és a folyamatos fejlődést szituációs gyakorlatok és coaching segíti.

Coaching szemléletű menedzsment

Minden egyes ügyintézőnél meghatározzuk, mérjük, elemezzük és visszacsatolással fejlesztjük a teljesítményt. A belépő munkatársak integrációs képzésen vesznek részt, majd vizsga után egyedi értékelést kapnak, amely a személyes fejlesztési terv alapja. A coaching program végigkíséri az ügyintézőt a teljes munkakapcsolat során.

Dedikált megbízói kapcsolat

Naprakész, ügyfélkapcsolati feladatokban jártas kollégákat alkalmazunk ügyfeleink szolgálatában, napi szintű kapcsolattartásra.

Független minősítés

A GFK Hungária Piackutató Intézet által 2010 és 2011-ben lebonyolított szakmai versenyen megfeleltünk az előzetes minősítési kritériumoknak, mellyel kiérdemeltük a Minősített Call Center elismerést.

Visszajelzések

Ha az a feladatom, hogy a Comforce-ról mondjak pár szót, nehéz helyzetben vagyok, hiszen csak pozitívum jut eszembe. Több projektet vittünk már sikerre és tervezünk sikerre vinni a jövőben is. Azért választjuk őket kampányról kampányra, mert...

Vezér Dávid, marketing vezető