Egyedi minőségbiztosítási folyamat

A híváskezelés során a supervisorok valós időben hallgatják a beszélgetéseket és követik a hívások eredményességét. A minőségellenőrök a supervisoroktól függetlenül objektív szempontok szerint értékelik a munkavégzést. A híváskezelés folyamán a felzárkózást és a folyamatos fejlődést szituációs gyakorlatok és coaching segíti.

Coaching szemléletű menedzsment

Minden egyes ügyintézőnél meghatározzuk, mérjük, elemezzük és visszacsatolással fejlesztjük a teljesítményt. A belépő munkatársak integrációs képzésen vesznek részt, majd vizsga után egyedi értékelést kapnak, amely a személyes fejlesztési terv alapja. A coaching program végigkíséri az ügyintézőt a teljes munkakapcsolat során.

Dedikált megbízói kapcsolat

Naprakész, ügyfélkapcsolati feladatokban jártas kollégákat alkalmazunk ügyfeleink szolgálatában, napi szintű kapcsolattartásra.

Független minősítés

A GFK Hungária Piackutató Intézet által 2010 és 2011-ben lebonyolított szakmai versenyen megfeleltünk az előzetes minősítési kritériumoknak, mellyel kiérdemeltük a Minősített Call Center elismerést.

Visszajelzések

Vállalatunk célja egy teljesen új potenciális ügyfélkör feltérképezése volt, amikor a Comforce-al először találkoztunk. Abban biztosak voltunk, hogy tapasztalt partnert keresünk, hiszen az értékesítési folyamat egyik legérzékenyebb területét, a hideghívások segítségével történő időpont egyeztetés lebonyolítását szerettük volna...

Tóth Balázs, sales manager