Válassza kedvezményes csomagunkat mellyel 5 munkatárs 5 különböző nyelven, a hét 5 napján áll az Ön rendelkezésére!

A Comforce 40 nyelven olyan ügyfél támogatási modellt kínál, amely a kimenő értékesítést is magában foglalja. Az Outsource 5 egy speciális csomag, amely lehetővé teszi az Ön vállalkozása számára, hogy termékeit bevezesse Európában. Ideális olyan cégek számára, amelyek nagyon alacsony kockázat mellett szeretnének belépni az európai piacra.

A csomag magában foglalja a következőket:

  • 5 nyelv
  • 5 ügyintéző „cold call”-okat bonyolít a potenciális ügyfelekkel, az Ön által megadott script segítségével bemutatva az Ön termékeit
  • 5 európai ország az Ön választása szerint
  • 5 óra naponta, 5 perc hívásonként (összesen 60 hívás naponta)
  • 5 nap a héten 

     Kérje ajánlatunkat most!

Visszajelzések

Oktatási szolgáltatást nyújtó direkt marketinggel értékesítő cég vagyunk és fő célunk, hogy folyamatosan növeljük az új hallgatók állományát. Az egyik legfontosabb csatornánk a telemarketing, amelyet már évek óta használunk. A Comforce Kft-vel két hónapja kezdtünk együttműködni. Együttműködésünk elején volt némi fenntartásunk és nem kevés kételyünk: vajon az operátorok, akikkel mi személyesen nem találkozunk, valóban megértették a nem is oly egyszerű termékportfóliónkat; vajon tudnak majd az ügyfelek kérdéseire válaszolni és ami a legfontosabb cégünknek új hallgatókat hozni?... Mára bebizonyosodott: igen, tudnak! Kimagasló hatékonysággal rekorderedményeket érünk el együtt. Mindemellett rendkívül precíz, naprakész riportrendszerüknek köszönhetően mindig pontosan tudom, hogy hol áll a kampány költsége ill. az hogyan aránylik a megrendelő állományhoz. Számunkra az is nagyon fontos, hogy a hívások visszaellenőrizhetőek legyenek. A Comforce naprakészen rendelkezésünkre bocsátja a lebonyolított hívások felvételeit. Mindez ill. a Comforce munkatársai rugalmassága egy kölcsönösen gyümölcsöző üzleti kapcsolat alapjait képezik.

Bonafert Helga, marketing vezető