Új munkalehetőségek teremtése

Büszkék vagyunk arra, hogy az otthonról végezhető munkalehetőség biztosításával hozzájárulhatunk a magas munkanélküliségi rátával rendelkező, hátrányosabb helyzetű településeken élő, képzett emberek megélhetéséhez is. Célunk, hogy jó kommunikációs képességekkel rendelkezők a munkavégzés helyétől függetlenül megtalálják nálunk számításaikat és jövedelemre tegyenek szert.

A legmodernebb, otthonra alapuló megoldások

Megoldásaink költségmegtakarítást biztosítanak nemcsak ügyfeleink, hanem ügyintézőink és azok háztartásai számára is. Nem kell ingázni a munkahelyre, drága ételekért fizetni a büfében vagy drága ruhákba befektetni a cégpolitika betartása érdekében.

Erősebb családi és helyi közösségi kapcsolatok

Munkatársaink több időt tölthetnek a családjukkal és barátaikkal, így motiváltabbak és boldogabbak lehetnek, hiszen nem pazarolnak jelentős időt az ingázásra és saját beosztásuk szerint dolgozhatnak.

Környezetszennyezés jelentős csökkentése

Egy hektár erdő évente 10 tonna széndioxidot képes kiszűrni a levegőből. 10 fő hagyományos call centerben dolgozó évente több tízezer liter üzemanyagot használ el munkába járással, amely egy 20 kilométeres ingázásnál 3 hektár erdővel egyenértékű, 30 tonna széndioxid kibocsájtást is jelenthet. Az ingázás helyett otthonról végzett munka jelentős mértékben csökkenti az emberi tevékenység környezeti hatását, így segít védeni környezetünket.

Visszajelzések

Oktatási szolgáltatást nyújtó direkt marketinggel értékesítő cég vagyunk és fő célunk, hogy folyamatosan növeljük az új hallgatók állományát. Az egyik legfontosabb csatornánk a telemarketing, amelyet már évek óta használunk. A Comforce Kft-vel két hónapja kezdtünk együttműködni. Együttműködésünk elején volt némi fenntartásunk és nem kevés kételyünk...

Nagy Klára, értékesítési vezető