ADATGYŰJTŐ INFORMÁTOR ÉLŐVONAL LEAD GENERÁTOR OUTSOURCE 5
Adatbázisa elavult, hiányos, vagy frissítésre szorul? Egyedülálló gyorsasággal begyűjtjük a hiányzó adatokat akár lakossági, akár üzleti célcsoporttól! Több információval szeretne rendelkezni ügyfeleiről testreszabott ajánlatokhoz? Rövid határidővel elérjük a megfelelő személyeket és rögzítjük a kért információt! Hiányzik a megfelelő számú munkaerő a hívások szakszerű kezeléséhez?
A vonal folyamatosan elérhető lesz ügyfelei számára, miközben a költség a hívásszámhoz igazodik!
Érdeklődő, potenciális ügyfelekre van szüksége, hogy az értékesítés folyamata gyors és hatékony legyen? Előre meghatározott számú érdeklődő ügyfelet szállítunk Önnek határidőre! Többnyelvű contact center szolgáltatásra van szüksége? Válassza kedvezményes csomagunkat mellyel 5 munkatárs 5 különböző nyelven áll rendelkezésére!

 

Visszajelzések

Oktatási szolgáltatást nyújtó direkt marketinggel értékesítő cég vagyunk és fő célunk, hogy folyamatosan növeljük az új hallgatók állományát. Az egyik legfontosabb csatornánk a telemarketing, amelyet már évek óta használunk. A Comforce Kft-vel két hónapja kezdtünk együttműködni. Együttműködésünk elején volt némi fenntartásunk és nem kevés kételyünk...

Nagy Klára, értékesítési vezető