ADATGYŰJTŐ INFORMÁTOR ÉLŐVONAL LEAD GENERÁTOR OUTSOURCE 5
Adatbázisa elavult, hiányos, vagy frissítésre szorul? Egyedülálló gyorsasággal begyűjtjük a hiányzó adatokat akár lakossági, akár üzleti célcsoporttól! Több információval szeretne rendelkezni ügyfeleiről testreszabott ajánlatokhoz? Rövid határidővel elérjük a megfelelő személyeket és rögzítjük a kért információt! Hiányzik a megfelelő számú munkaerő a hívások szakszerű kezeléséhez?
A vonal folyamatosan elérhető lesz ügyfelei számára, miközben a költség a hívásszámhoz igazodik!
Érdeklődő, potenciális ügyfelekre van szüksége, hogy az értékesítés folyamata gyors és hatékony legyen? Előre meghatározott számú érdeklődő ügyfelet szállítunk Önnek határidőre! Többnyelvű contact center szolgáltatásra van szüksége? Válassza kedvezményes csomagunkat mellyel 5 munkatárs 5 különböző nyelven áll rendelkezésére!

 

Visszajelzések

Vállalatunk célja egy teljesen új potenciális ügyfélkör feltérképezése volt, amikor a Comforce-al először találkoztunk. Abban biztosak voltunk, hogy tapasztalt partnert keresünk, hiszen az értékesítési folyamat egyik legérzékenyebb területét, a hideghívások segítségével történő időpont egyeztetés lebonyolítását szerettük volna...

Tóth Balázs, sales manager