Somato Diagnosztika Kft.

Sosem gondolkoztam azon, hogy telemarketing kampányt indítsak cégünk számára. A Comforce-szal való találkozás mégis meggyőzött arról, hogy a telemarketing egy nagyon eredményes út az ügyféligények felméréséhez. Első találkozásom során magas színvonalú szakmai felkészültséget, a változások rugalmas kezelését, ügyfélközpontúságot, rendszeres feed-backet tapasztaltam. Az eredmény pedig számszerűen mérhető teljesítmény és egy számomra értékes adatbázis.

Soltész Erika, ügyvezető igazgató

Amadeus Magyarország Kft.

Vállalatunk célja egy teljesen új potenciális ügyfélkör feltérképezése volt, amikor a Comforce-al először találkoztunk. Abban biztosak voltunk, hogy tapasztalt partnert keresünk, hiszen az értékesítési folyamat egyik legérzékenyebb területét, a hideghívások segítségével történő időpont egyeztetés lebonyolítását szerettük volna kiszervezni. A szerződéskötést megelőzően vállalt kulcsfontosságú célkitűzéseinket (konverziós arányok) messze meghaladták a kampány közben és után mért tényadatok, ezért úgy érzem, nem csak az elvégzett munkával, de az Comforce értékesítési csapatának hiteles és eredményorientált munkájára sem lehet panaszunk. A legnagyobb érték számunkra, hogy egy nyelvet beszéltünk a projekt teljes megvalósítása során, így soha nem maradt bennünk kétség a Comforce-al kapcsolatosan. Bizton állíthatom tehát, hogy a Comforce prémium szolgáltató, ezért kompromisszumok nélküli teljesítményt képes nyújtani akár jelentős volumenű projektek lebonyolításában.

Tóth Balázs, sales manager

Praktiker Építési- és Barkácspiacok Magyarország Kft.

A kiszervezéssel kapcsolatos döntés-előkészítési folyamatot a Comforce csapata hatékonyan és minden kérdésre kiterjedően támogatta. Az operatív előkészítés folyamán kollégáik ismételten tanúbizonyságot tettek szakmai kompetenciájukról, amely segítségével sikerült rövid idő alatt átlátniuk a Praktiker komplex és sok szervezeti egységgel összefonódó ügyfélszolgálati tevékenységét, és már a közös munka kezdetén javaslatokat tettek a folyamatok ésszerűsítése tekintetében. A Comforce csapatának minden tagját a problémák megoldására való törekvés, és az üzleti megoldásoknak a megbízó kéréseihez és adottságaihoz való rugalmas adaptálása jellemzi. Mindezek tették lehetővé, hogy a Praktiker ügyfélszolgálatának komplett kiszervezése rövid határidővel és zökkenőmentesen zajlott le. Máris számos, az ügyfélszolgálati kiszolgálás színvonalának és az értékesítési volumen folyamatos növelését célzó javaslatuk született és került beépítésre a munkafolyamatokba.

Sáfrány Katalin, Marketing és online szolgáltatások osztályvezető

Trilak Festékgyártó Kft.

Telefonos értékesítő csapat támogatásához, hatékonyságának felülvizsgálatára kerestem partnert. Fontos volt számomra, hogy olyan céggel dolgozzunk együtt, akik rendelkeznek azzal a tudással, mely a mi vállalatunkon belül nem található meg, ismerjék ezt a területet olyan behatóan, hogy miután átlátják a mi piacunkat, folyamatainkat, el tudják mondani - azon kívül, hogy milyen lehetőségek vannak ezen a területen - hogy az ő tudásuk szerint mi az, ami a kitűzött célokat, prioritásokat figyelembe véve tud működni és mi az, amivel nem érdemes foglalkozni. Ennek az elvárásomnak maximálisan megfelelt a Comforce, közös munkánkkal rengeteg erőforrást sikerült megtakarítani. Szervezetünkről teljesen nyíltan elmondták véleményüket, kiemelve a jó és a kevésbé jól működő folyamatokat, nyíltan, őszintén tudtunk együtt dolgozni. Megbízható szakmai tapasztalatuk sokat segített. Jó csapat, bátran ajánlom másoknak is, akik a telefonos értékesítésükön szeretnének magasabb hatékonyságot realizálni.

Nagy Klára, értékesítési vezető

Európai Levelező Oktatási Kft.

Oktatási szolgáltatást nyújtó direkt marketinggel értékesítő cég vagyunk és fő célunk, hogy folyamatosan növeljük az új hallgatók állományát. Az egyik legfontosabb csatornánk a telemarketing, amelyet már évek óta használunk. A Comforce Kft-vel két hónapja kezdtünk együttműködni. Együttműködésünk elején volt némi fenntartásunk és nem kevés kételyünk: vajon az operátorok, akikkel mi személyesen nem találkozunk, valóban megértették a nem is oly egyszerű termékportfóliónkat; vajon tudnak majd az ügyfelek kérdéseire válaszolni és ami a legfontosabb cégünknek új hallgatókat hozni?... Mára bebizonyosodott: igen, tudnak! Kimagasló hatékonysággal rekorderedményeket érünk el együtt. Mindemellett rendkívül precíz, naprakész riportrendszerüknek köszönhetően mindig pontosan tudom, hogy hol áll a kampány költsége ill. az hogyan aránylik a megrendelő állományhoz. Számunkra az is nagyon fontos, hogy a hívások visszaellenőrizhetőek legyenek. A Comforce naprakészen rendelkezésünkre bocsátja a lebonyolított hívások felvételeit. Mindez ill. a Comforce munkatársai rugalmassága egy kölcsönösen gyümölcsöző üzleti kapcsolat alapjait képezik.

Bonafert Helga, marketing vezető

Pannon Lapok Társasága Kft.

Ha az a feladatom, hogy a Comforce-ról mondjak pár szót, nehéz helyzetben vagyok, hiszen csak pozitívum jut eszembe. Több projektet vittünk már sikerre és tervezünk sikerre vinni a jövőben is. Azért választjuk őket kampányról kampányra, mert együttműködésünk során a teljes folyamat minden apró részlete zökkenőmentes. És nem utolsó sorban, versenyképes árakon biztosítják az elvárt értékesítést kiadónk számára. Rugalmasak, a változó igényekhez gyorsan alkalmazkodnak és teljes mértékben azonosulni tudnak az általunk képviselt értékekkel.

Vezér Dávid, marketing vezető

SuperShop Kft.

Mi jut eszembe a Comforce-ról? Comforce – és áramlanak az adatok, Comforce – és elérjük már elveszettnek hitt ügyfeleinket is, Comforce – és frissül az adatbázis. És pontosan ez volt az együttműködés célja.

SuperShop, csapata

Visszajelzések

Sosem gondolkoztam azon, hogy telemarketing kampányt indítsak cégünk számára. A Comforce-szal való találkozás mégis meggyőzött arról, hogy a telemarketing egy nagyon eredményes út az ügyféligények felméréséhez. Első találkozásom során magas színvonalú szakmai felkészültséget...

Soltész Erika, ügyvezető igazgató